Vanaf oktober 2016 bieden wij de alles-in-een reserveringsysteem voor organisaties in de sport- en vrijetijdssector. Wij besteden veel aandacht aan de gebruikersgemak van onze reserveringsystemen. Hierdoor profiteren onze gebruikers van de vele voordelen die onze reserveringssysteem te bieden heeft.

De eerste ontwikkelingen van het reserveringsysteem zijn voortgekomen uit nauwe samenwerkingen met diverse sport- en vrijetijdsorganisaties. Intensief contact met receptionistes, parkmanager, management, eigenaren en marketeers heeft ons gebracht bij het SprintToVision reserveringsysteem. Volledig geoptimaliseerd voor het boekingsproces van uw klant.

Uw ambities snel behaald
De naam SprintToVision staat voor het bereiken van een ambitie. In dit geval de ambitie van uw organisatie. De ambitie van uw organisatie bereiken wij met sprints. De werkwijze Scrum past daardoor zeer goed bij onze organisatie. Met Scrum bepalen wij iedere week welke updates worden gelanceerd op ons platform.

Elke dag vooruit
Steeds meer attractieparken, dierentuinen, verhuurorganisaties en vele andere organisaties die reserveringen verwerken kiezen voor ons reserveringssysteem. Desondanks de vele bemoedigende reacties van onze klanten zijn wij pas net begonnen. SprintToVision heeft een luisterend oor naar haar gebruikers. Zo zetten we iedere dag een stap vooruit!

Meten is weten
In de huidige tijd is het belangrijk om als organisatie te innoveren. SprintToVision gebruikt Growth Hacking als manier om uw bedrijf te laten groeien met minimale middelen. Ideaal voor start-up organisaties, maar ook voor bedrijven die al langer bezig zijn. Growth hacking staat voor creativiteit, online marketing, innovatie en data. Het reserveringssysteem geeft een zeer uitgebreide analyse van de verzamelde data.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in uw verhaal. Laat het ons weten en neem snel contact met koffie@sprinttovision.nl.