Overzichtelijker en makkelijker bestaat niet.

In de loop van 2016 heeft SprintToVision haar eerste grote opdracht voltooid voor Schaatsbaan Rotterdam. Het opzetten van een online reserveringssysteem waar scholen zich realtime kunnen aanmelden voor het schoolschaatsen. Het systeem houdt rekening met de beschikbare data en tijden van de schaatsbaan en geeft uit zichzelf de tijden aan die nog beschikbaar zijn.

De zeer gebruiksvriendelijke front-end is geschikt voor alle partijen. Door de duidelijke overzichten zijn er minder vragen van klanten over de reserveringen die bij Schaatsbaan Rotterdam gaan plaatsvinden.

Communicatie op #1

Als de aanvragen zijn goedgekeurd door de backoffice, komen de reserveringen tevoorschijn bij de kassa van Schaatsbaan Rotterdam. Uiteraard in een speciale kassaomgeving die geschikt is voor flexwerkers. Op deze manier worden vele fouten voorkomen.

Naast het reserveringssysteem heeft Schaatsbaan Rotterdam een unieke facturatiekoppeling voor de “NEO” versie van Twinfield. Deze extra module is alleen beschikbaar bij SprintToVision.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een online reserveringssysteem of een andere webapplicatie naar wens, wij horen graag van u! Stuur snel een mail naar info@sprinttovision.nl